Speciaal voor woningcorporaties

BMN Connect is een uniek totaalpakket voor duurzaam en efficiënt (ver)bouwen, speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties. Wij helpen u aan optimale materiaalkeuzes. Aan efficiëntie door magazijnruimte, werkplaats en showroom beschikbaar te stellen. Slimme logistiek om CO2-uitstoot en overlast voor omwonenden terug te dringen. Tijdwinst door just-in-time levering. En aan gestroomlijnde processen met onze BMN Connect-app.

Vastgoedbeheer met kwaliteit, gemak en extra perspectief

Als woningcorporatie heeft u een maatschappelijke missie: betaalbare woningen aanbieden voor mensen met een lager inkomen. BMN Connect helpt u zo efficiënt mogelijk (ver)bouwen.

Uw doelgroep verandert voortdurend, de vraag verandert mee. Terwijl u enerzijds uw woningvoorraad passend, in goede staat én energiezuinig moet houden, wordt u anderzijds gedwongen drastisch te bezuinigen.

BMN Connect verbindt corporaties met gespecialiseerde partners om samen oplossingen te creëren waarmee u en/of uw co-makers efficiënter kunnen bouwen en renoveren.

Gratis adviesgesprek

Niet zelf uitvinden, wel profiteren

Elke corporatie heeft andere werkwijzen, woningen en opgaven. Daarom zijn de mogelijkheden van BMN Connect oneindig. Onze enthousiaste specialisten denken met u mee, ondersteunen uw co-makers en steken de handen uit de mouwen op locatie. U hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Profiteer gewoon van maatwerkoplossingen voor al uw (ver)bouwwerkzaamheden – groot en klein, incidenteel en structureel. Zo kiest u voor kwaliteit, gemak, tevreden huurders én extra financiële ruimte om uw maatschappelijke taak te blijven vervullen!

Uw ideale showroom

Plaats uw showroom in onze showroom. Geheel naar uw wensen en in uw eigen huisstijl. Gemak voor u én uw huurders. Er is altijd een vestiging in de buurt.

Landelijk 80 locaties

Verspreid over heel Nederland heeft BMN Bouwmaterialen bijna 80 vestigingen. Ideaal voor de bevoorrading van busjes en het outsourcen van uw magazijn.
BMN Connect is onderdeel van BMN Bouwmaterialen. Wij helpen professionals in de woning- en utiliteitsbouw duurzaam én winstgevend te bouwen.

Meer weten

Samenwerken

Alleen samen kun je nog écht succesvol zijn, juist in de bouw- en corporatiewereld. U wilt de hoogste bouwkwaliteit, de laagste TCO en tevreden eindgebruikers. Wij ook. Samen maken we het waar.

Connect is een initiatief van BMN Bouwmaterialen