80 Vestigingen

Snel even materialen halen of advies inwinnen. Een showroom inrichten. Een magazijn of werkplaats gebruiken. Het kan allemaal bij BMN Bouwmaterialen. En met bijna 80 vestigingen in Nederland is er altijd een in uw buurt.

BMN Bouwmaterialen marktleider in Nederland. Dat zijn wij geworden door bouwprofessionals dagelijks te ondersteunen vanuit onze vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies.

Kent u Stoel Van Klaveren nog? En BBN, De Boo, Van Neerbos, BMN, NVB Ubbens, Bakker Nijboer, Erven Feenstra, Timo.nl en Van Buren? Al deze merken waren al onderdeel van de CRH Groep. Sinds 2015 opereren zij allemaal onder de naam BMN Bouwmaterialen. Hieronder vallen ook Wij©ks afbouwmaterialen en Kooy baksteencentrum.

Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces: van ontwerp tot en met just-in-time productlevering. Dat maakt BMN dé partner voor nieuwbouw, renovatie en mutatie, van enkele woningen tot complete straten en complexen. Voor grote en kleine woningcorporaties.

Connect is een initiatief van BMN Bouwmaterialen