Bevoorraden busjes

Busjes altijd goed bevoorraad

Onderhoudsbusjes op voorraad houden lastig en tijdrovend? Samen met uw technische groothandel zorgen wij ervoor dat uw vakmensen elke ochtend op tijd én compleet uitgerust op pad kunnen. Bovendien scheelt dit u veel administratief werk achteraf.

Sloten, schroeven, kranen, toiletbrillen, scharnieren, schakelmateriaal… Onderhoud aan uw woningen slokt dagelijks kilo’s klein materiaal op. Door een speciaal scansysteem krijgt u real-time inzicht in de gebruikte, voorradige en benodigde ijzerwaren in elk busje. En raakt er iets op? Dan is aanvulling altijd dichtbij.

Automatisch seintje
Op basis van ervaringscijfers wordt een basisvoorraad voor de busjes bepaald. Uw vakmannen scannen de gebruikte artikelen. Zij worden automatisch tijdig gebeld voor een nieuwe leveringsafspraak. Geen enkel omkijken meer naar dus.

Bevoorraden kan overal
De bevoorrading kan plaatsvinden bij de corporatie, de co-maker, de HUB van BMN, op de bouwlocatie en zelfs onderweg. Het logistieke apparaat is volledig ingericht op flexibiliteit door heel Nederland.

Eén factuur
Door de combinatie met BMN krijgt u als woningcorporatie één aanspreekpunt en één overzichtelijke factuur voor de complete materialenvoorraad.

Verbouw, renoveer en muteer simpelweg efficiënter.
Bel 030 60 87 111 of mail naar connect@bmn.nl

Goed voorraadbeheer levert u geld op.

Wij vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden.
Bel 030 60 87 111 of mail naar connect@bmn.nl

Just-in-time levering

Bij renovaties komen grovere en grotere hoeveelheden bouwmateriaal kijken. Ontdek ook hiervoor de meest efficiënte logistieke oplossing

Afvalretour

Wilt u de logistieke cirkel compleet optimaliseren? Vraag dan naar onze afvalretour service. Hiervan profiteert u, de omwonenden én het milieu!

Connect is een initiatief van BMN Bouwmaterialen