Digitale efficiëntie

Profiteren van digitale gemakken

Ons doel is zo veel mogelijk efficiëntie aanbrengen in uw verbouw- en renovatieprocessen. Digitale hulpmiddelen worden hierin steeds belangrijker. BMN Connect helpt u elke kans te pakken.

Het ultieme middel om veel tijd te besparen, faalkosten te voorkomen en totaaloverzicht te bewaren, is een directe koppeling tussen de digitale systemen van u, uw co-makers en BMN. Hiermee worden de drie processen samengevoegd tot één, zoals dit in de praktijk als gebeurt bij Procasa Compleet.

Extreem vereenvoudigen
Wij kunnen deze verbinding op diverse manieren tot stand brengen. Met name de administratieve handelingen worden hiermee extreem vereenvoudigd. Zo kunt u digitaal klussen opnemen met de BMN Connect app, overal online materialen bestellen en facturen via e-mail sturen en ontvangen.

Minder fouten
Dit levert een flinke besparing op als het gaat om arbeidstijd en -kosten. Alles werkt sneller, eenvoudiger en minder foutgevoelig. Daarnaast is de papierbesparing goed voor het milieu. Dat is slim samenwerken!

Bent u al klaar voor digitale connectie?
Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan via 030 60 87 111 of connect@bmn.nl

Direct digitaal facturen?

Wij vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden.

Bel 030 60 87 111 of mail naar connect@bmn.nl

BMN Connect app

In enkele minuten een woning opnemen, direct de materialen bestellen en strategische keuzes maken. U doet het allemaal met de BMN Connect app

Nog meer geld besparen

Bespaar tijd en kosten in het gehele proces van verbouwen, renoveren en muteren. BMN Connect biedt unieke diensten.

Lees meer

Connect is een initiatief van BMN Bouwmaterialen