Tevreden huurders

Oogst waardering en kom verder

Uiteindelijk telt voor u maar één ding: het oordeel van de huurders. De manier van woningbeheer speelt hierbij een belangrijk rol. Doet u dit doeltreffend en verantwoord, dan kunt u rekenen op instemming en medewerking. Een voorwaarde voor een rooskleurige toekomst!

De publieke mening over uw organisatie wordt gevormd door vele aspecten. Uw huurprijzenbeleid, klantvriendelijkheid, mate van innovatie… Maar uiteindelijk wordt u afgerekend op de vraag of u uw kernbeloften waarmaakt. Kunt u uw doelgroep voldoende, passende en goed onderhouden woningen aanbieden? Biedt u uw huurders aantrekkelijke keuzes bij renovatie? Leiden uw beslissingen en werkzaamheden zelden tot klachten?

Altijd efficiënter
De beste antwoorden op juist deze vragen vindt u met BMN Connect. Wij zijn ervan overtuigd dat alles wat te maken heeft met woningponderhoud, renovatie en mutatie altijd efficiënter kan. Dus minstens zo goed tegen minder kosten.

Gemeenschapsgeld
Op korte termijn betekent dit dat u, dankzij de besparingen, meer vrijheid hebt om het gemeenschapsgeld nóg beter kunt besteden. Op langere termijn kunt u voldoen aan de steeds veranderende vraag en scherpere duurzaamheidsdoelstellingen.

Om dit te bereiken hoeft u het wiel niet zelf uit te vinden. BMN Connect is expert in de bouwkundige vraagstukken van woningcorporaties, en wij delen onze ervaring graag met uw organisatie.

Connect is een initiatief van BMN Bouwmaterialen