Transparantie

Sámen naar duurzame kwaliteit

U wilt uw vastgoedbezit zo efficiënt mogelijk beheren. Wij willen u hier zo goed mogelijk bij helpen. Als we in alle openheid samenwerken, liggen beide missies binnen handbereik.

BMN Connect is meer dan leverancier van bouwmaterialen en efficiënte tools. Wij zijn uw partner. We zitten niet tegenover elkaar, maar mét elkaar aan tafel. Want alleen samen vinden we de meest ideale oplossingen voor uw opgaven.

Ervaringen delen
Als doorgewinterde (ver)bouw- en onderhoudspartner delen wij dan ook graag onze ervaringen met u. Waarom zou u steeds het wiel zelf uitvinden? En als een andere corporatie voor een soortgelijke uitdaging staat (of heeft gestaan), brengt BMN Connect u desgewenst met elkaar in contact. Delen is het nieuwe hebben.

Objectieve blik
Transparantie is ook inzicht. Past deze klus bij uw onderhoudsdienst of is het slimmer om het uit te besteden? Wat weegt zwaarder: het voordeel van optie A of B? En welk effect heeft dat op andere keuzes? Wij geven objectief advies. In het belang van uw vastgoed, uw huurder, uw corporatie.

BMN biedt:

  • Openheid over prijzen, voordelen en effecten
  • Kennis uit eerdere ervaringen
  • Connectie met andere corporaties
  • Altijd de beste keuzes; uw belang voorop

Bel 030 60 87 111 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of mail naar connect@bmn.nl

Connect is een initiatief van BMN Bouwmaterialen